Lehti: Real Madridin ja Barcelonan stadionprojektit venähtävät

© Kuva: Getty Images

Real Madrid uudistaa parhaillaan stadioniaan Santiago Bernabéuta isolla kädellä.

Joukkue pelaa tällä hetkellä kotipelinsä harjoituskeskuksessaan sijaitsevalla Estadio Alfredo Di Stéfanolla, joka vetää enimmillään noin 6 000 silmäparia. Tällä hetkellä katsojia ei kuitenkaan koronaviruspandemian takia peleihin päästetä.

Uudesta Bernabéusta on tulossa huippumoderni jalkapallopyhättö, jonka muokkaamisessa ei ole rahan kanssa kainosteltu. Stadionille on Marcan mukaan tulossa muun muassa sisäänvedettävät katto ja kenttä sekä koko katsomoa kiertävä tulostaulu. Uusien puitteiden odotetaan kasvattavan Madridin vuosituloja noin 150 miljoonalla eurolla.

Alkuperäisen aikataulun mukaan urakan odotettiin valmistuvan kesällä 2022, mutta Marcan mukaan projekti venähtää viivytysten takia noin puolella vuodella.

Myös Barcelona suunnittelee isoja muutoksia stadionilleen Camp Noulle. Katalonialaisjätti julkisti vuonna 2017 projekti Espai Barçan, jossa ideana on uudistaa ja kehittää stadionia ja sen ympäristöä.

Marcan mukaan projektin aloituspäivää on kuitenkin siirretty myöhemmäksi. Tämänhetkisen arvion mukaan rakennustyöt valmistuvat aikaisintaan kesällä 2025.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.