Real Madridin Mestarien liiga -pelin yllä tummia pilviä – Manchesterissa kiristetään koronarajoituksia

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Real Madridin on määrä pelata Mestarien liigan vieraspeli Manchester Cityä vastaan 7. elokuuta. Ottelun pelaaminen Englannissa on ollut alusta lähtien kyseenalaista, mutta City sai UEFA:n taivuteltua siihen, että peli voidaan pelata Etihad Stadiumilla.

Otteluun valmistauduttaessa Real Madrid noudattaa erittäin tiukkaa koronaprotokollaa. Pelaajat ja taustahenkilöt testataan tunnollisesti ja Manchesterissa joukkue on ”omassa kuplassaan”. Sekään ei silti välttämättä riitä.

Nyt AS kertoo, että koronavirustilanne on pahentunut Manchesterin alueella huomattavasti. Sen johdosta myös koronarajoituksia ollaan kiristämässä.

Viimeksi kuluneen viikon aikana Manchesterin alueella on todettu 689 uutta koronavirustartuntaa. Se merkitsee 50 prosentin kasvua edellisen viikon lukemiin. Tamesiden alueella tartuntojen määrä on jopa nelinkertaistunut.

Niinpä Ison-Britannian hallitus on päättänyt asettaa Manchesterin alueelle lähes täydellisen karanteenin. Perjantaina puolenyön aikaan astuu voimaan määräys, jonka mukaan eri osoitteissa asuvat henkilöt eivät saa kokoontua saman katon alle. Tämä koskee sekä yksityisasuntoja että pubien ja ravintoloiden kaltaisia julkisia paikkoja.

– Joudumme valitettavasti tekemään tämän päätöksen, mutta sitä tarvitaan, koska olemme havainneet, ettei sosiaalisen etäisyyden suosituksia noudateta, ja se on johtanut tartuntatapausten kasvuun, Ison-Britannian terveysministeri Matt Hancock totesi.

Real Madrid valmistautuu edelleen matkaansa ja otteluun samaan tapaan, sillä ainakaan toistaiseksi ammattiurheilijoille myönnettyä poikkeuslupaa välttyä ulkomailta saapuvien 14 vuorokauden karanteenilta ei ole peruttu.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS