Real Madrid saa kello 20.30 alkavassa, ensimmäisessä koronatauon jälkeisessä ottelussaan vastaansa Eibarin. Ottelu on sikäli historiallinen, että Madrid pelaa sen Santiago Bernabéun remontin vuoksi harjoituskentällään Alfredo Dí Stefano -stadionilla. Stadionille mahtuisi 6 000 katsojaa, mutta se pysyy tyhjänä koronarajoitusten vuoksi.

Real Madrid saa ottelussa takaisin vahvuuteensa Eden Hazardin, joka on toipunut loukkaantumisestaan. Belgialainen on pelannut marraskuun lopusta lähtien vain kaksi ottelua, molemmat helmikuussa. Hyökkäyksessä aloittavat Hazardin ohella Karim Benzema ja nuori Rodrygo. Rodrygo pelasi La Liga -ottelun viimeksi 26. tammikuuta.

SD Eibar

@SDEibar
Ya estamos en el Alfredo Di Stefano. En poco menos de 90 minutos, arrancamos
#RealMadridEibar #DenokArmagin

Loukkaantumisten vuoksi Real Madridin kokoonpanosta puuttuvat Mariano, Luka Jovic, Lucas Vazquez ja Nacho. Eibarilta poissa ovat Gonzalo Escalante ja Ívan Ramis.

Real Madrid ajaa La Ligassa takaa ottelun enemmän pelanneen Barcelonan viiden pisteen etumatkaa. Eibar on sijalla 16, kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Ottelu on La Ligan 28. sarjakierroksen toiseksi viimeinen.