Marca: Real Madridilla voi olla edessään kesä ilman ensimmäistäkään hankintaa

© Kuva: Getty Images

Koronavirus on aiheuttanut lähes jokaiselle urheiluseuralle taloudellisia tappioita. Iskut tuntuvat ehdottomasti kovinten pienituloisilla seuroilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että suurseurat selviäisivät ilman mitään seuraamuksia.

Marcan mukaan Real Madridin kohdalla koronaviruksen ja Santiago Bernabéun uudistamisen aiheuttamat taloudelliset tappiot tulevat todennäköisesti näkymään voimakkaasti kesän siirtomarkkinoilla. Lehden mukaan on jopa mahdollista, että Real Madrid ei hanki ensimmäistäkään pelaajaa tulevan siirtoikkunan aikana. Ensi kaudelle oli budjetoitu 150 miljoonan euron tappiot Bernabéun rakennustöiden takia ja summa tulee vain kasvamaan koronaviruksen seurauksena.

Madridiin on vahvinten huhuttu Dortmundin Erling Haalandia ja Rennesin nuorukaista Eduardo Camavingaa. He eivät kuitenkaan ole ainoat, joiden ostamista seura on viime aikoina harkinneet. Nyt näille pelaajille on kuitenkin informoitu, että heidän tulee mahdollisesti odottaa siirtojaan kesään 2021 asti.

Real Madrid toivoo, että se saa osan tappioistaan korvattua pelaajiensa palkkakustannuksien vähentämisellä, jos he suostuvat erikoisjärjestelyihin koronaviruksen vuoksi. Tästä huolimatta seuran tulisi myydä useita pelaajia, että se voisi tehdä hankintoja kesän aikana ja tätä vaihtoehtoa hankaloittaa se, että ostovoimaisia seuroja ei tule olemaan kovin montaa, sillä tilanne koskee voimakkaasti lähes kaikkia Euroopan seuroja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.