Real Madrid murskasi Eibarin – Karim Benzema nousi seuralegendan rinnalle maalitilastossa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid päätti viikkonsa loistavalla esityksellä Baskimaassa, kun Eibar kaatui Zinédine Zidanen miehistön käsittelyssä maalein 4-0.

Real Madrid nousi voittonsa myötä ainakin hetkellisesti La Ligan kärkipaikalle. Barcelona voi napata ykköspaikan itselleen lauantai-illan myöhäisottelussa Celtaa vastaan.

Real Madrid pisti Eibar-ottelun pakettiin jo ennen kuin avausjakso oli edennyt puoliväliin. Karim Benzema vei Real Madridin johtoon vartin jälkeen ja muutamaa minuuttia myöhemmin Sergio Ramos iski vieraiden toisen osuman pilkulta. Myös Benzema osui rangaistuspotkusta puolen tunnin kohdalla.

Viikolla Mestarien liigassa hattutempun iskenyt Rodrygo seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä käsin.

Lähtökohtiin nähden varsin vaisusti alkukaudella pelannut Eden Hazard pelasi syyskauden parhaan ottelunsa Ipurualla. Hazard oli jatkuvasti vaarallinen ja oli selvästi joukkueensa paras ensimmäisellä jaksolla.

Fede Valverde viimeisteli loppuluvut puolisen tuntia ennen loppua. Maali oli Valverden ensimmäinen Real Madridissa.

Benzema nousi maaliensa myötä tasoihin Real Madridin seuralegendan Ferenc Puskasin kanssa. Benzema ja Puskas ovat kummatkin tehneet 156 maalia La Ligassa. Benzema on nyt jaetulla kuudennella sijalla Real Madridin kaikkien aikojen maalitilastossa La Ligassa.