Real Madridin ex-valmentaja poimii isoja puutteita ryhmän pelistä: ”jokainen laukaus uppoaa”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin edustusjoukkuetta vuosina 1984-1987 luotsannut, ja vielä vuosituhannen lopussa seuran nuorisovalmennuksessa toiminut Jorge Valdano kommentoi Los Blancos -otteita tappiollisessa Mallorca-kohtaamisessa.

– Toiveeni olivat Granada-voiton jälkeen korkealla. Näytti siltä, että he ovat viimein saaneet jatkuvuutta esityksiinsä. He näyttivät järjestelmällisiltä. Mallorcaa vastaan joukkue oli huono, argentiinalainen sanoi Onda Cerolle.

Zinédine Zidane lähti peliin niillä pelaajilla, joiden kanssa oli työskennellyt maaottelutauolla, ja epäonnistui. Luka Jovicin yhteispeli Karim Benzeman kanssa ei edelleenkään toimi. Iscon taas pitää saada itsensä kuntoon, ja alkaa esittää sellaisia otteita, joita hänen lahjakkuudella on lupa odottaa. Viniciusin pelissä on sellaisia puutteita, joita ei käden käänteessä korjata.

Valdano on huolestunut myös maalivahtipelistä.

Thibaut Courtoisin piikkiin tätä tappiota ei voi laittaa. Samaan aikaan on kuitenkin totta, että häntä vastaan jokainen laukaus uppoaa maaliin. Asiat eivät vain ota sujuakseen, ja hänen itseluottamuksensa laskee.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.