Real Madrid hävisi keskiviikkona Paris Saint-Germainille 0-3 Mestarien liigan lohkovaiheen avauspelissään. Ottelu pelattiin Parc des Princes’llä Ranskassa.

#RMUCL | #HalaMadrid

Ottelu lähti todella vauhdikkaasti käyntiin. Pallo kävi heti alkuhetkillä Real Madridin rangaistusalueella Casemiron kädessä, mutta tuomaristo ei tilanteessa rikettä nähnyt. Kumpikin joukkue oli lähellä karata loistavaan maalipaikkaan, mutta paitsioliputus esti varhaiset juhlat molemmissa päädyissä.

PSG otti ottelua hiljalleen enemmän ja enemmän haltuunsa. Vartin kohdalla isännät saivat palkinnon painostuksestaan, kun vuosina 2010-2014 Real Madridia edustanut Ángel Di María siirsi kotijoukkueen johtoon. Juan Bernat pelasi seinäsyötön Mauro Icardin kanssa ja toimitti pallon maalin edustalle Di Maríalle, joka ujutti pelivälineen etukulmasta sisään. 1-0.

Eden Hazard oli tuoda Madridin tasoihin heti seuraavassa tilanteessa. Hänen vetonsa viuhui hiuksenhienosti oikeasta tolpasta ohi.

Real Madrid oli ensimmäisen 20 minuutin aikana hätää kärsimässä. PSG vyöryi jatkuvalla syötöllä kohti vieraiden maalia, eikä Los Blancos meinannut saada omaa peliään millään käyntiin.

Puolen tunnin kohdalla Madrid sai potentiaaliselta tontilta vapaapotkun, kun Gareth Balea rikottiin rangaistusalueen tuntumassa. Bale otti itse vetovastuun, mutta hänen laukauksensa tipahti maalin katolle.

Hetkeä myöhemmin pariisilaiset siirtyivät kahden maaliin johtoon, ja asialla oli jälleen Di María. PSG pyöritteli Real Madridin muutamalla syötöllä ulapalle ja pelasi pallon Di Maríalle, joka laukoi tarkan ja tulisen kudin verkkoon. 2-0.

2 - Angel Di Maria is the second player in Champions League history to score a brace against both Real Madrid and Barcelona, after Mário Jardel. Fideo.

Seuraavassa tilanteessa Bale nosti pallon taidokkaasti PSG:n puolustuksen ja maalivahdin yli maaliin, mutta videotarkistuksesta paljastui, että hän oli pelannut palloa kädellään, joten osuma hylättiin.

Bale kävi lähellä maalintekoa myös avauspuolikkaan lisäajalla. Hänen maanuoliaisensa meni enimmillään puoli metriä ohi.

Kummallakin joukkueella oli tauolle mentäessä kuusi maalintekoyritystä, mutta Real Madrid ei ollut laukonut kertaakaan kohti maalia. PSG laukoi kehikon sisäpuolelle kolmesti.

Real Madrid hallitsi palloa toisen jakson alussa, mutta ei päässyt vaarallisille tekopaikoille. Tunnin kohdalla PSG rakenteli useammankin tilanteen, mutta Madrid välttyi kolmannelta takaiskulta.

Karim Benzema luuli jo iskeneensä kavennuksen 76. minuutilla, mutta tuomaristo hylkäsi maalin paitsion takia.

PSG sen sijaan heilutti verkkoja vielä kerran. Pariisilaiset lähtivät vastahyökkäykseen kolmella kolmea vastaan. Di María tarjoili läpisyötön Thomas Meunierille, joka jatkoi pallon Bernatille. Espanjalaispuolustaja oli jo nokikkain maalivahti Thibaut Courtois’n kanssa, mutta palautti pallon vielä Meunierille, joka sai kunnian tehdä isäntien kolmannen osuman. Toppari Éder Militão yritti heittäytyä maaliviivalla vedon tielle, muttei kyennyt torjumaan pomppivaa laukausta. 3-0.

Madridille ei lopulta merkattu koko ottelussa ainuttakaan maalia kohti suuntautunutta laukausta.

Real Madridin ja PSG:n lisäksi alkulohko A:ssa pelaavat Club Brügge ja Galatasaray, jotka päätyivät aiemmin tänään pistejakoon maalein 1-1.