Marcan mukaan Real Madridilla on kolme vaihtoehtoa uudeksi päävalmentajakseen, jos Zinédine Zidane saa potkut huonojen tuloksien seurauksena.

Lehti kertoo saaneensa tietää, että Real Madrid pitää José Mourinhoa, Massimiliano Allegria ja Raúl Gonzálezia vaihtoehtoinaan Zidanen korvaajaksi.

Mourinho on Real Madridin selvä ykkösvaihtoehto ja portugalilaisluotsi oli lähellä paluuta seuraan jo keväällä, kun Santiago Solari sai potkut. Lopulta Real Madrid päätyi kuitenkin Zidaneen, mutta seura on alkanut jo kyseenalaistamaan valmentajansa päätöksiä ja alkanut etsimään vaihtoehtoja, jos tulokset eivät muutu parempaan suuntaan.

Real Madrid oli kiinnostunut Allegrista kesäkuussa 2018, jolloin Zidane päätti erota päävalmentajan paikalta. Silloin Allegri halusi kuitenkin kunnioittaa sopimustaan Juventuksen kanssa ja jäi Italiaan. Tällä hetkellä Allegri on työttömänä. Luotsi myönsi hiljattain medioille Real Madridin olleen kiinnostunut hänestä ennen vuoden 2018 MM-lopputurnausta.

Raúl olisi Zidanen kaltainen vaihtoehto. Raúl nousi hiljattain Castillan päävalmentajaksi ja seurapresidentti Florentino Pérez on viime aikoina katsonut ennemminkin Castillan suuntaan, kun edustusjoukkue on tarvinnut uutta päävalmentajaa.