Marca: Real Madridista saattaa lähteä jopa 13 pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid saattaa olla ensi kesänä melkoisten mullistusten kourissa, arvioi Marca.

Espanjalaislehti puhuu ”poisto-operaatiosta”, jonka myötä valkopaidan jättäisi jopa 13 pelaajaa. Päävalmentajaksi palanneen Zinédine Zidanen sanotaan ilmaisseen tarpeen suuriin miehistövaihdoksiin ryhmässä.

Keitä lähtijät sitten olisivat? Lehden ehdottamaa joukkopakoa tuskin tapahtuu, mutta jos niin kävisi, olisi helpompaa luetella seuraan jäävien, kuin sen jättävien nimet. Marca arvioi, että tulvaporttien avaaja on Gareth Bale. Walesilainen on toki kentällä ollessaan ollut tehokas, mutta ajautunut tilanteeseen, jossa joko omasta syystään tai ulkopuolisten paineiden ansiosta ei enää nauti suurta suosiota seuran keskuudessa.

Yksi pelaajista, jonka lähtöä povataan, on vasta Realiin Manchester Citystä saapunut Brahim Diaz. Dani Ceballos ja Jesús Vallejo olisivat karistamassa jättiläisen pölyt niskastaan myös. Isompia lähtijänimiä olisivat puolestaan siirtohuhuissa jo reilusti esiintynyt Raphaël Varane, sekä maalivahti Keylor Navas.

Lehden esittämään pitkään lähtijälistaan kuuluu myös Isco, jonka mukanaolo asettaa uutisjuorun paikoilleen; sama aviisi otsikoi toisaalla, miten pitkään koirankopissa ollut maajoukkuemies on ”Zidanen ensimmäinen uusi kiinnitys”.

Muita lähtöhalukkaita – tai sellaisia, joista seura haluaa eroon – Marca arvelee löytyvän joukosta Marcos Llorente, Mariano, Karim Benzema, Fede Valverde, Marcelo, ja jopa maalivahti Luca Zidane, jonka mukanaoloa valmentajaisä ehti jo puolustaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.