Lienee jokaiselle selvää, että Real Madridiin on tulossa paljon muutoksia tulevan kesän aikana. Syynä tähän ovat katastrofaalinen kausi ja useat suhteellisen rauhalliset vuodet siirtomarkkinoilla.

Vaikka siirtoja odotetaankin, on Marcan esiin nostama pelaajakauppojen määrä yllättävän suuri. Lähteen mukaan Real Madridin joukkueeseen on tulossa enimmillään jopa 20 muutosta ostojen ja myyntien muodossa.

Esimerkiksi viime kauden joukkueestaan Real Madrid myi pysyvästi kesällä 2018 ainoastaan Cristiano Ronaldon. Uusia vahvistuksia tuli ainoastaan Viníciuksen, Thibaut Courtois’n, Alvaro Odriozolan, Mariano Díazin ja välittömästi Leganesiin lainatun Andrii Luninin muodossa. Muutoksia ensi kesänä on siis mahdollisesti tulossa tähän verrattuna jopa yli kolminkertainen määrä.

Lähde myös korostaa Zinédine Zidanen roolia päätöksissä. Ranskalaisvalmentajalla tulee olemaan viimeinen sana jokaisen ostoksen ja myynnin kanssa. Hän aikoo muun muassa tavata jokaisen pelaajan kanssa kahden kesken ennen tämän kauden päätöstä, jotta osaa tehdä oikeat valinnat.