Robin Lodin ex-seurakaverin La Liga -debyytti koitti etuajassa – vajaamiehinen Real Betis taipui vasta lopussa

© Kuva: Getty Images

21-vuotias Dani Martín pelasi vielä viime kaudella Robin Lodin joukkuetoverina Segundan Sporting Gijónissa. Espanjan juniorimaajoukkueissakin usein nähty maalivahti on syntynyt Gijónissa ja pelasi koko uransa tähän kesään saakka kotikaupungin joukkueessa. Kesällä Martín oli voittamassa alle 21-vuotiaiden euroopanmestaruutta ja sai siirron Real Betisiin. Siirtokorvaus oli tiettävästi muhkeat viisi miljoonaa euroa.

Martínin pitäisi olla tällä kaudella Betisin selkeä kakkosvahti, mutta La Liga -debyyttinsä nuori veräjänvartija pääsi tekemään jo avauskierroksella sunnuntaina. Tämä johtui siitä, että ykkösvahti Joel Robles ajettiin ulos jo Valladolid-ottelun kahdeksannella minuutilla. Roblesin ulosajo on koko Real Betisin seurahistorian varhaisin.

Roblesin ulosajo aiheutui, kun Valladolid-hyökkääjä Sandro Ramírez spurttasi karkuun Betis-toppari Marc Bartralta. Robles lähti alimpana miehenä Sandroa vastaan ja kaatoi tämän sääntöjen vastaisesti.

Erotuomari Jaime Latre nosti välittömästi punaisen kortin Roblesille, ja jätti kotijoukkue Betisin alivoimalle. Konkarihyökkääjä Joaquín otettiin vaihtoon ja maalin suulle hölkkäsi pääsarjadebytantti Dani Martín.

Onnekkaasti ei mennyt tilanne Valladolidinkaan kannalta, sillä Sandro Ramírez loukkaantui tilanteessa ja joutui tulemaan vaihtoon. Sandron korvasi Enes Ünal. Ylivoimalla joukkue teki kuitenkin tarvittavat maalit ja haki Sevillasta 2-1 -vierasvoiton. Real Valladolidin maaleista vastasivat Sergi Guardiola ja 89. minuutilla voittomaalin tehnyt Oscar Plano. Välillä Betisin toiveita nostatti 1-1 -tasoituksen tehnyt vaihtomies Loren.

Mitään uutta ei avauskierroksen kotitappio Real Betisille ollut, sillä se on voittanut La Ligan avauskierroksella kotipelinsä viimeksi vuonna 1996.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.