AS: Odottaako Sergio Ramos turhaan Real Madridin soittoa?

© Kuva: Getty Images

Sergio Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kolmen viikon kuluttua, eikä uudesta diilistä ole tällä hetkellä tietoa.

Espanjalaistoppari on jatkuvasti hylännyt Madridin yhden vuoden sopimustarjouksen, koska hän kokee ansainneensa pitkäaikaisesta palveluksestaan kahden vuoden diilin jatko-optiolla.

AS:n mukaan Ramos, 35, ei ole hylännyt ajatusta jatkamisesta Madridissa, vaan hän odottaa vielä soittoa seuran puheenjohtajalta Florentino Péreziltä.

Ramos on seurannut vierestä, kun hänen hyvät ystävänsä Luka Modrić ja Lucas Vázquez ovat laittaneet nimensä jatkopahveihin, mikä on saanut hänet pohtimaan asioita uudelleen. Hän saattaisi olla jopa valmis suostumaan Los Blancosin ehtoihin, mutta ongelmana on, että Real Madridin näkökulmasta kapteenin sopimusneuvottelut ovat jo ohi.

Mediatietojen mukaan Ramos hylkäsi Pérezin tarjouksen maaliskuussa, minkä jälkeen seurapomo totesi, että hänen on suunniteltava ensi kauden joukkue ilman Ramosia. Espanjalaispuolustaja piti pintansa ja vastasi: ”Tee sitten niin”. Siitä lähtien Madridin kanta on ollut, että osapuolten välillä ei ole enää mitään puhuttavaa.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)