Sergio Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättymässä – seuralegenda ohjeisti: ”Jos minä päättäisin siitä..”

© Kuva: Getty Images

Sergio Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Madridilaismedian mukaan Ramos olisi hylännyt saamansa jatkosopimustarjouksen ja kertonut Real Madridille siirtyvänsä muihin maisemiin kesällä.

Maaliskuussa 35 vuotta täyttävä Ramos on kuulunut vuosikausien ajan Real Madridin avainpelaajiin, mutta nyt kaksikon yhteinen matka saattaa päättyä.

Real Madridin seuralegenda Fernando Hierro toivoo Ramosin jäävän seuraan. Hierro kommentoi Ramosin tilannetta Alarabyn haastattelussa.

– Haluaisin hänen jäävän Real Madridiin ja lopettavan uransa siellä. Meidän on huomioitava monta asiaa tällaisessa tilanteessa. Ensinnäkin on huomioitava, millainen pelaaja on kyseessä, kuinka korkealla tasolla hän edelleen pelaa ja miten tärkeä hän on joukkueelle. Emme voi unohtaa näitä seikkoja. Kun tarjoat jatkosopimusta, on sinun mietittävä näitä asioita. Ramos saapui Real Madridiin 19-vuotiaana ja on nyt joukkueen kapteeni ja koko seuran keulakuva.

– Hänen tasonsa ei ole pudonnut, vaikka hän on jo 34-vuotias. Hänen ammattimaisuus ja johtajuus ovat huippuluokkaa. Ramos pelaa jopa paremmin kuin aiemmin ja hän on hyvin keskittynyt Real Madridiin. Seuran on muistettava se. Jos minä tekisin päätöksen, jäisi Ramos loppu-urakseen Real Madridiin.

Ramos on parhaillaan loukkaantuneena. Topparin odotetaan palaavan pelikuntoon maalis-huhtikuun vaihteessa.


PÄIVÄN VIHJE: LIVERPOOL – CHELSEA

Liverpoolin kotivire on historiallisen kehno! Jatkuuko Thomas Tuchelin pisteputki Chelseassa?