Lapselta karu paljastus – ei halua isona jalkapalloilijaksi Sergio Ramosin takia: ”Pelkään hänen murtavan jalkani”

© Kuva: Getty Images

Monet lapset unelmoivat jo pienestä pitäen jalkapalloilijan urasta, mutta vain harvat onnistuvat tekemään läpimurron lajin kovimmalle tasolle.

Nykyisen sukupolven joukosta voi kuitenkin laskea ainakin yhden halukkaan pois, sillä eräs nuori Arsenal-fani on kertonut Martin Ødegaardille, ettei hän halua ammattilaispelaajaksi Real Madridin kapteeni Sergio Ramosin takia.

Ødegaard, joka siirtyi tammikuun siirtoikkunassa lainalle Arsenaliin, oli hiljattain mukana lontoolaisseuran virtuaalisessa Q&A-tuokiossa.

Tuokion aikana Ødegaard sai esimerkiksi kuulla huvittavan perustelun sille, miksi yksi joukkueen nuoremmista kannattajista ei halua isona jalkapalloilijaksi.

Tämä johtuu nimittäin siitä, että hän pelkää Ramosin murtavan hänen jalkansa ottelun aikana – mikä kertoo tietysti kaiken oleellisen espanjalaistopparin maineesta.

– Haluan olla isona arkkitehti. En halua jalkapalloilijaksi, koska pelkään tapaavani Sergio Ramosin ja hänen murtavan jalkani, eräs Arsenalin kannattaja paljasti Ødegaardille.

Jos yllä oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Ødegaard jos joku tietää, miltä tuntuu ottaa Ramosin taklauksia vastaan jo nuoressa iässä. Norjalaistalentti siirtyi Real Madridiin nimittäin vain 17 vuoden ikäisenä.

Ødegaard pelasi tällä kaudella Real Madridille vain seitsemässä La Ligan ottelussa ennen lainasiirtoa Arsenaliin, jossa vastuuta on ehtinyt tulla nyt kolmen Valioliiga-ottelun verran.


PÄIVÄN VIHJE: LIVERPOOL – CHELSEA

Liverpoolin kotivire on historiallisen kehno! Jatkuuko Thomas Tuchelin pisteputki Chelseassa?