Sergio Ramosin fani toiselta puolelta maapalloa räväytti – nyt kerätään nimiä adressiin

© Kuva: Getty Images

Sergio Ramos on Real Madridin tämän kevään kuuma peruna. Kapteenin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä jatkosta ole vielä sovittu, joten hän saa jo neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa.

Real Madrid tarjoaa tiettävästi maaliskuussa 35 vuotta täyttävälle puolustajalle kaksivuotista jatkopahvia, mutta palkkaa Ramos voisi saada muualta enemmänkin. Kannattajien huoli seuraikonin lähdöstä on varmasti suuri.

Tähän huoleen suhtautuu vakavasti ainakin Dominikaanisessa Tasavallassa asuva Real Madridin kannattaja Danny Martínez, joka avasi Change.org-palvelussa adressin, jossa kerätään nimiä Ramosin Madridiin jäämistä varten. Viestinsä Martínez osoitti tietysti Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezille. Itsensä Martínez esittelee ”nöyräksi Real Madridin kannattajaksi”. Hän kirjoittaa näin:

– Hei. Olen Danny Martínez Dominikaanisesta tasavallasta. Real Madridin, maailman parhaan seuran nöyrä ja uskollinen kannattaja. Olen äärimmäisen huolestunut kapteenimme ja legendamme Sergio Ramosin kireästä sopimustilanteesta. Madridistat, kehotan teitä auttamaan. Kiitos.

– Kunnianarvoisa herra puheenjohtaja Florentino Pérez: olkaa kiltti ja tehkää kaikki tarvittavat lisäponnistelut, jotta pääsette sopuun kapteenimme Sergio Ramosin jatkosopimuksesta. Siihen pystytään kyllä.

– Pandemiasta ja Sergio Ramosin iästä riippumatta, hän ansaitsee tahdikkaamman kohtelun kaikesta siitä, mitä hän on meille antanut kentällä ja kentän ulkopuolella. Hän ansaitsee jatkaa joukossamme vielä joitain vuosia. Sergio Ramos on kapteenini, ja hän edustaa minua. Hän edustaa seuran logoa ja arvoja paremmin kuin kukaan. Hän edustaa meitä kaikkia.

– Pandemia on koetellut meitä kaikkia tunteellisesti tai taloudellisesti, suoraan tai epäsuorasti. Minut lomautettiin töistäni viime heinäkuussa enkä voi hyvin, mutta aion kääntää tilanteen, koska ponnistelen, kuljen pää pystyssä enkä luovuta. Minulla on toivoa, ja Real Madridin arvot kulkevat kanssani…

– Herra puheenjohtaja, meillä kaikilla on taistelumme. Jatkakaa kapteenimme sopimusta mahdollisimman pian ja tuokaa meille tänä vuonna poikkeuksellista onnea. Minä ja miljoonat Madridin kannattajat olisimme teille ikuisesti kiitollisia. Kiitos. ¡Hala Madrid!

Danny Martínez avasi adressin noin kaksi kuukautta sitten. Nimiä keräys on saanut vasta 125 tämän jutun kirjoitushetkeen mennessä. Ehkä AS:n julkaiseman jutun myötä nimienkeruu ottaa oikein kunnolla tuulta alleen. Adressi löytyy täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.