Real Madridin kriisi yltyy – Sergio Ramos sittenkin lähtökuopissa

© Kuva: Getty Images

Real Madridin toimistolla riittää mietittävää.

Joukkueella on pelillisiä haasteita, tulokset ovat olleet monelta osin surkeita, avainpelaajia on jatkuvasti loukkaantuneena, nuoret eivät ole vastanneet toivotulla tavalla huutoon ja talous sakkaa koronaviruksen vuoksi.

Ja Sergio Ramos haluaa lähteä.

Ramosin sopimus umpeutuu ensi kesänä. Maaliskuussa 35 vuotta täyttävä kapteeni on yhä Realille kaikki kaikessa. Hänen sopimusneuvotteluistaan on kuultu erilaisia käänteitä, ja tuorein tuskin on kannattajien mieleen.

Ensin kerrottiin, että Ramos olisi lähtökuopissa. Sitten tuli tietoa, että Ramos ja Real-pomo Florentino Pérez olisivat päässeet sopuun kaksivuotisesta jatkosopimuksesta. Nyt taas Onda Ceron El Transistorin kertoma tuorein käänne on sellainen, että Ramos onkin kääntynyt lähdön kannalle.

Transistorin mukaan Ramos voi vielä hyvin kääntyä jatkon kannalle, mutta tällä hetkellä mies mielii seurasta ulos. Kaiken nähnyt toppari ei lähteen mukaan pidä Realin suunnitelmasta leikata pelaajien palkkoja. Se iskisi myös Ramosin jatkosopimukseen, joka hyvin mahdollisesti on viimeinen merkittävä sopimus Ramosin uralla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.