Real Madrid on vaarassa menettää nykyjoukkueensa suurimman pelaajan, Sergio Ramosin.

34-vuotiaan Ramosin nykyinen sopimus umpeutuu ensi kesänä. Normaalitilanteessa Real Madridilla ei olisi hätää. Nyt kuitenkin saattaa olla.

AS:n tietojen mukaan Ramos haluaisi vähintään kaksivuotisen jatkosopimuksen. Real taas ei ole valmis tinkimään politiikastaan, jossa yli 30-vuotiaille annetaan lähtökohtaisesti vain vuoden pituisia jatkosopimuksia kerrallaan. Siksi Pepekin aikoinaan Realista lähti.

Aikoinaan Cristiano Ronaldon kohdalla tehtiin poikkeus, mutta Ramosin kohdalla samaa poikkeusta ei haluta tehdä. Osasyy siihen on koronaviruksen aiheuttama taloudellinen shokki, joka on iskenyt kaikkiin jalkapalloseuroihin, myös Real Madridiin.

AS:n tietojen mukaan PSG tietää Ramosin ja Realin välisten neuvotteluiden tilanteen ja on valmiina iskemään väliin.

Madridilaislehti kertoo, että PSG olisi valmis tarjoamaan Ramosille kolmevuotista sopimusta mielettömällä palkalla. Ramos saisi PSG:ssä 20 miljoonan euron vuosipalkan – nettona. Se on paljon pelaajalle, joka täyttää 35 vuotta maaliskuussa. Kaiken lisäksi Ramos saisi AS:n mukaan vielä tuhdin allekirjoituspalkkion, sillä hän voisi kävellä PSG:hen vapaana agenttina ensi kesänä.

Palkankorotus olisi valtava. Tällä hetkellä Ramosin nettovuosipalkka on 12 miljoonaa euroa.

Ramos on pelannut Real Madridissa kesästä 2005 lähtien. Hän on edustanut Realia 660 ottelussa, millä irtoaa seuran kaikkien aikojen ottelutilastossa neljäs sija.