Real Madridin kapteeni Sergio Ramos puski sunnuntai-iltana joukkueensa johtoon Leganesia vastaan ottelun alussa. Puolustajalle maali oli kuluvalla La Liga -kaudella jo 11.

Samalla espanjalaisesta tuli eniten maaleja yhdellä La Liga -kaudella iskenyt puolustaja 2000-luvulla.

11 - @realmadriden's Sergio Ramos has scored 11 goals in @LaLigaEN 2019/20, the most by a defender in a single season in the 21st century (Mariano Pernía, 10 for Getafe in 2005/06). Captain.

Getafen puolustaja Mariano Pernía iski seuralleen kymmenen osumaa La Ligan kaudella 2005-2006.

Aiemmin tällä kaudella Ramosista tuli myös eniten La Ligan historiassa maaleja tehnyt puolustaja. Aiempi ennätys (68) oli Ronald Koemanin nimissä. Ramosilla on nyt kasassa 72 osumaa.

Ramos otettiin puoliajalla vaihtoon Leganes -kamppailussa. Mitään loukkaantumista hänelle ei näyttänyt tulevan, joten kyseessä lienee vain varotoimenpide tai lepuutus. Real Madrid johti kamppailua 2-1, kun ottelua oli pelattu 65 minuuttia.