Sergio Ramos ja Ajax ryhtyivät leikkimieliseen mittelöön somessa – ”Selvä se”

© Kuva: Getty Images

Tänä vuonna aprillipäivää vietettiin koronaviruksesta johtuen hieman maltillisimmissa merkeissä, mutta Hollannin suurseura Ajax ja Real Madridin tähtitoppari Sergio Ramos katsoivat silti sopivaksi hassutella hieman sosiaalisessa mediassa.

Ajax pudotti Real Madridin viime kauden Mestarien liigassa sensaatiomaisesti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella yhteismaalein 5-3. Madrid voitti ensimmäisen osan vieraskentällä 2-1 ja vaikutti vahvalta suosikilta etenemään jatkoon, mutta Ajax löi Bernabeulla taululle 4-1-lukemat ja päätti Los Blancosin mestaruushaaveet.

Madridilaisten kapteenilta Ramosilta jäi toinen osaottelu väliin pelikiellon takia. Ramos sai Euroopan jalkapalloliitolta, UEFA:lta, vielä pidennetyn pelikiellon, koska hän myönsi ottaneensa ensimmäisen osan loppuhetkillä tahallaan keltaisen kortin saadakseen korttitilinsä täyteen.

Ajax muisteli viime vuonna pelattua toista osaottelua julkaisemalla Twitterissä kaksi kuvaa. Toisessa Ramos seuraa peliä katsomosta ja toisessa Ajaxin Dušan Tadić tuulettaa käsi pystyssä. Julkaisun tekstisaatteeseen Ajax lisäsi vilkuttavan emojin ja hashtagin #RetroMatchday.

Ramos näpäytti Ajaxia julkaisemalla kuvasarjan jokaisesta neljästä kerrasta, kun hän on juhlinut Mestarien liigan voittoa. Omaksi hashtagikseen hän kirjoitti #RetroChampionsDay.

Niin ikään neljästi Mestarien liigan voittanut Ajax päätti mittelön hyvässä hengessä julkaisemalla kuvasarjan omista mestaruusjuhlistaan.

– Selvä se. Respect, kirjoitti Ajax.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.