Madridin derby ei kohonnut tunnelataukseltaan yhtä kuumaksi kuin joinain aiempina kertoina. Sergio Ramos saa kuitenkin vielä pelin jälkeenkin jännittää kohtaloaan.

Ottelussa jaettiin yhteensä vain kolme varoitusta, eikä yhtäkään niistä annettu Ramosille tai Diego Costalle. Ramos kuitenkin teki väitetysti jotain, mistä espanjalaislehdissä puhutaan juuri nyt.

Heti kun erotuomari González González vihelsi avauspuoliskon päättyneeksi, Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone meni meuhkaamaan tuomaristolle. Simeonen mielestä Atleti oli kokenut vääryyttä, sillä Ramos oli syyllistynyt vakavaan tuomarin loukkaamiseen. Lehdistön Atleti-leiristä saamien tietojen mukaan Ramos oli haukkunut neljättä erotuomaria tyypilliseen espanjalaiseen huorittelusävyyn.

Simeone ei voinut ymmärtää, miten tuomaristo ei puuttunut tapaukseen.

– Hän sanoi: ”Huora, joka sinut synnytti!” Miten voitte sallia tuollaisen? Simeone pauhasi tuomaristolle Movistar+:n videokuvan mukaan.

[readmore from=Real-Madrid]

Ramos siis selvisi tapauksesta pelin aikana täysin ilman varoitusta. Nyt jää nähtäväksi, tuleeko pelin jälkeen rangaistusta. Viime kaudella Diego Costa sai peräti kahdeksan ottelun pelikiellon, kun hän haukkui tuomaria hieman vastaavalla tavalla Barcelonan ja Atléticon välisessä ottelussa. Gerard Piqué puolestaan sai neljä peliä pannaa tuomarin haukkumisesta vuonna 2015.

Koska Ramos ei saanut tilanteesta lappua, tuomaristo ei välttämättä ole kirjannut tapausta myöskään otteluraporttiin. Näin ollen Ramos voi myös jäädä tyystin ilman rangaistusta.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Simeone ei halunnut ottaa kantaa tapaukseen.

– Se mitä kentällä tapahtuu, jää kentälle. Avustava tuomari tietää, mitä hän [Ramos] sanoi, Simeone kommentoi.