La Ligassa muutama vuosi sitten säväyttänyt kärki kärsii valtavista maalinteko-ongelmista – viimeisimmästä maalista melkein kaksi vuotta

© Kuva: Getty Images

Sandro Ramírez oli yksi La Liga -kauden 2016-17 suurimmista yllättäjistä.

Málagaan Barcelonasta kyseiseksi kaudeksi siirtynyt Sandro iski sarjakauden aikana komeat 14 maalia. Sandron silloisessa Málaga-sopimuksessa oli vain kuuden miljoonan euron osto-optio ja suurseurat Atléticosta lähtien olivat kiinnostuneet espanjalaisesta.

Lopulta Sandro siirtyi Evertoniin. Siirto epäonnistui kuitenkin pahasti. Sandro ei onnistunut missään vaiheessa nappaamaan itselleen avauskokoonpanon paikkaa Evertonissa ja siirtyi lainalle Sevillaan tammikuussa 2018.

Sandro ehti edustaa Evertonia 16 ottelussa, joissa syntyi yksi maali Eurooppa-liigan lohkovaiheessa marraskuussa 2017. Se on Sandron uran edellinen täysosuma. Kärki on pelannut sen jälkeen peräti 50 peräkkäisessä ottelussa ilman tehtyä maalia. Viime kausi sujui lainalla Real Sociedadissa, mutta baskiseurassa pelatut 28 ottelua eivät tuottaneet pitkään kaivattua maalia.

Hyökkääjä siirtyi alkaneeksi kaudeksi lainalle Valladolidiin. Barcelona-kasvatti loukkaantui kuitenkin ensimmäisessä sarjaottelussa ja oli kolmisen viikkoa sivussa. Sandro pääsi lauantaina avauskokoonpanoon Villarreal-ottelussa, mutta maali jäi jälleen odottamaan itseään.