Espanjalaislehti Marca kertoo, että Barcelonan kroatialainen keskikenttäpelaaja Ivan Rakitić haluaa pysyä La Ligassa. Siirto Barcelonasta pois on hyvin mahdollinen, ja todennäköisimpänä Rakitićin uutena seurana Marca pitää Atlético Madridia.

Lehden mukaan 32-vuotias kroaatti oli jo aiemmin lähellä siirtoa Atléticoon, mutta tähänastisella urallaan Espanjan pääsarjassa Rakitić on edustanut vain Sevillaa ja Barcelonaa.

Marca kirjoittaa, että Barcelona on halukas myymään Rakitićin, jonka sopimusta on jäljellä kesään 2021 saakka. Nyt myydessään katalonialaisseura saisi pelaajastaan siirtokorvauksen sen sijaan, että päästäisi hänet menemään ilmaiseksi sopimuksen päätyttyä.

Atlético Madrid kuitenkin suhtautuu hankintoihin juuri nyt varautuneesti, eikä ole välttämättä valmis maksamaan sievoisia summia uusista pelaajista koronaviruspandemian aiheuttaman epävarmuuden takia.

Siksi Atlético odottaakin tällä hetkellä Barcelonan ehdotusta siirtokorvauksesta.

Rakitić on pelannut tauolla olevalla La Liga -kaudella 21 ottelua, eikä ole tehnyt maaleja. Kroatian maajoukkueessa Rakitić on jo todellinen veteraani, sillä hän on edustanut maataan 107 ottelussa.