Barcelonan keskikenttäpelaaja pettynyt rooliinsa – ”Jos se ei muutu, istutaan seuran kanssa alas neuvottelemaan”

© Kuva: Getty Images

Ivan Rakitic on kuulunut Barcelonan ehdottomiin avainpelaajiin jo useamman vuoden ajan.

Kroatialainen siirtyi Barcelonaan kesällä 2014 ja alkanut kausi on ensimmäinen, kun keskikenttäpelaaja ei ole mahtunut avauskokoonpanoon.

Saapumisestaan saakka Rakitic on pelannut suurimpia minuutteja kaikista pelaajista, mutta alkaneella kaudella tilanne on ollut täysin päinvastainen. Rakitic on päässyt vain kertaalleen avaukseen, ja on joutunut muuten tyytymään olemattomiin minuutteihin.

– En tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Haluan pelata Barcelonassa, enkä olla vain osana sitä joukkuetta. Teen kaikkeni muuttakseni tätä tilannetta. Minulla on vielä sopimus pariksi vuodeksi, eikä jalkapalloilijalle ole parempaa paikkaa kuin Barcelona, joka on maailman paras seura, mutta haluan pelata. En halua ainoastaan kävellä kaupungilla ja nauttia merestä, Rakitic totesi lehdistölle Kroatiassa.

– Olen puhunut seurajohdon kanssa. Kaikki tietävät niistä mahdollisuuksista, joita minulla oli kesällä. Se ei ollut minkäänlainen salaisuus. Toivon Barcelonalle kaikkea hyvää, mutta haluan taistella, jotta joukkue näkee, että olen valmis pelaamaan ja näyttämään parastani. Jos mikään ei muutu, istutaan alas seuran kanssa ja neuvotellaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.