Espanjan A-maajoukkuepelaaja yhdistetty madridilaisseuroihin – isoisä pyytää: ”Älä siirry Real Madridiin, vaan Atléticoon”

© Kuva: Getty Images

Pedro Porro on noussut portugalilaisessa Sportingissa Euroopan mielenkiintoisimpien oikeiden laitapuolustajien joukkoon.

22-vuotias Porro voitti viime kaudella Portugalin pääsarjamestaruuden ja on noussut Espanjan A-maajoukkueeseen.

Laitapuolustaja teki A-maajoukkudebyyttinsä keväällä ja seurasi viime viikolla pelatun UEFA Nations Leaguen Final Four -turnauksen penkiltä käsin.

Porro on tiettävästi herättänyt ainakin Atléticon ja Real Madridin kiinnostuksen.

Porron isoisä Antonio Sauceda käväisi portugalilaislehti A Bolan haastattelussa ja toivoi julkisesti, ettei laitapuolustaja siirry Real Madridiin.

– Minulta yritetään aina tiedustella vaikka ja mitä. Kerron totuuden. Haluaisin Pedron pelaavan vielä yhden kauden Sportingissa. Se olisi hyväksi myös Sportingille, koska heidän pelitapansa sopii Pedrolle. Hän ei saa koskaan siirtyä Real Madridiin! Ennemmin hän jää Sportingiin. Miehet ovat miehiä, naiset naisia ja minä olen Barcelonan kannattaja, Sauceda vakuutti A Bolan haastattelussa.

Sauceda haluaa Porron siirtyvän Atléticoon.

– En tunne minkäänlaista sympatiaa Real Madridia kohtaan. Tuen Pedroa, jos hän siirtyy sinne, mutta en ole Real Madridin kannattaja. Pidän Atléticosta. Tykkään Diego Simeonen mentaliteetista. Hän on todellinen äijä. Hänen pelaajansa pelaavat ja juoksevat kuin viimeistä päivää. Se sopisi Pedrolle.

Barcelonan kannattajaksi tunnistautuva Sauceda ei pidä katalonialaisseuraa hyvänä vaihtoehtona lapsenlapselleen.

– Tietenkin pidin XavinIniestan ja Leo Messin Barcelonasta, mutta Barcelonalla ei ole enää tuollaisia pelaajia. Pedro ei jää ikuisuudeksi Sportingiin ja jos joku hänet hankkii, toivon sen olevan Atlético.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.