AS: Real Madrid yhä Paul Pogbasta kiinnostunut – kuvioon liittyy myös Kylian Mbappé

© Kuva: Getty Images

Vaikka tuoreimmat huhut kertovat, että 28-vuotias Paul Pogba alkaa olla aiempaa lähempänä jatkosopimusta Manchester Unitedin kanssa, kirjoittaa AS aamun pääjutussaan, että Real Madrid on edelleen ranskalaisesta keskikenttäpelaajasta kiinnostunut. Pogban sopimus päättyy ensi kesänä, ja jos nimeä ei jatkopahviin laiteta, on hän vapaa siirtymään tämän kauden jälkeen uuteen seuraan ilmaiseksi.

AS:n mukaan Real Madrid on tiedustellut viime viikkoina, mitkä Pogban tulevaisuuden aikeet ovat. Vahvat otteet Nations Leaguen lopputurnauksessa eivät Los Blancosin kiinnostusta lainkaan hillinneet.

Ylettömään huutokauppaan Real Madrid ei silti aio ryhtyä, jos Pogba päättää uransa jatkosta rahan perusteella. Olennaista on, että Pogban pitäisi haluta tulla nimenomaan Madridiin. Tällä hetkellä Pogba ansaitsee Manchester Unitedissa noin 15 miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Pogban hankinta sopisi hyvin Real Madridin viime vuosien filosofiaan, jossa se on pyrkinyt hankkimaan tähtipelaajiaan joko ilmaiseksi tai sopimuksen viimeisen vuoden alkaessa. Tällaisella kaavalla seuraan ovat saapuneet Eden Hazard ja David Alaba, ja Kylian Mbappén toivotaan siirtyvän ilmaiseksi ensi kesänä. Kaikkien edellämainittujen kanssa Real Madridin uskotaan pitäneen keskusteluyhteyttä usean vuoden ajan.

Real Madrid yritti hankkia Pogban jo vuosina 2016 ja 2019, kummallakaan kerralla onnistumatta. Ehkä kolmas kerta sanoisi toden? Pogba-neuvottelut voisivat sujua senkin puolesta hyvin, että hänen agenttinsa Mino Raiola haluaa epäilemättä pitää välit Real Madridin kanssa lämpiminä. Onhan toinenkin Raiolan tähtikategorian suojatti, Erling Braut Håland, Real Madridia kiinnostava pelaaja.

Pogba olisi Real Madridin suunnitelmissa samalla myös ”syötti” Kylian Mbappélle. Pelaajat ovat hyviä ystäviä, ja ajatus Ranskan maajoukkueen johtavan trion Pogban, Mbappén ja Karim Benzeman pelaamisesta samassa joukkueessa voisi innostaa kolmikon kaikkia osapuolia. Kaikki kolme voittivat yhdessä maailmanmestaruuden vuonna 2018, ja ehkä heitä houkuttaisi yhdessä pelaaminen myös vuonna, kun Ranska maailmanmestaruuttaan puolustaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.