Real Madrid olisi saanut kauan kaipaamansa megahankinnan – tässä syy kauppa-aikeiden hylkäykselle

© Kuva: Getty Images

Real Madridin sanotaan kääntäneen selkänsä mahdollisuudelle hankkia Paul Pogba, 28, kesän siirtoikkunassa. Manchester United oli tarjonnut lähtökuopissa olevaa keskikenttäpelaajaansa Realille Raphaël Varanen, 28, siirron yhteydessä.

Arvellaan, että Varanen hankinta kustansi Unitedille 50 miljoonaa euroa. Katalonialaisaviisi Mundo Deportivon mukaan Real Madrid olisi voinut rahan sijaan saada Pogban. Molempien pelaajien sopimukset kattavat (tai kattoivat) enää ensi kauden. Molemmat ovat olleet vastahakoisia suostumaan jatkopahveihin.

MD kertoo, että Pogbaan investoiminen ei enää vastannut Realin haluja ja tarpeita. Seuran puheenjohtaja Florentino Pérez ei enää kartoita aktiivisesti siirtomarkkinoita, koska hän haluaa vain ja ainoastaan säästää varoja Kylian Mbappén, 22, hankintaa varten.

Mbappén sopimus on PSG:ssä katkolla. Hänkin voi ensi vuonna vaihtaa työnantajaansa rajoituksetta, kun hänestä tulee vapaa agentti.

Jos pariisilaisseura ei halua menettää kalleuttaan ilmaiseksi, sen täytyy tarjota pelaajaansa jo tässä siirtoikkunassa (tai talvella). Jos tähän tilanteeseen ajaudutaan, Real Madrid haluaa olla mahdollisimman hyvissä asemissa ja valmiina tuomaan Ranskan maajoukkuelaiturin Espanjaan.

Mbappé nappasi sekä Ranskan liigan että Ranskan cupin maalikuninkuudet kaudella 2020–21. Mestarien liigassa hänen edelleen jäi vain toinen supernuori, 20-vuotias Erling Braut Håland. EM-kilpailut sujuivat kurjasti, mutta 42 maalia 47 seuraottelussa kertovat omaa kieltään hänen kyvyistään.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004