AS: Zinédine Zidane haluaa edelleen yhden ja saman pelaajan Real Madridiin, kun siirtoikkuna aukeaa

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kokoonpanoon odotetaan joitain muutoksia kesän siirtoikkunan aikana.

On mahdollista, että Luka Modric lähtee, jolloin viimeistään olisi tarvetta yhdelle keskikenttävahvistukselle. Madridilaislehti AS tietää kertoa, että ykköskohde on edelleen Paul Pogba.

Realin päävalmentaja Zinédine Zidane tiettävästi halusi Pogban jo viime kesänä. Tuolloin siirto ei toteutunut, eikä Real lopulta hankkinut varavaihtoehdoiksi huhuttuja Donny van de Beekiä eikä Christian Erikseniäkään.

Melko pian on siirtoikkuna jälleen auki, eikä tilanne ole Realin osalta muuttunut. Zidane haluaa edelleen Pogban.

Real on viime kesää paremmassa neuvotteluasemassa, sillä Pogban sopimusta on enää ensi kausi jäljellä, mies on ollut suuren osan kaudesta sivussa loukkaantumisten tai ”loukkaantumisten” vuoksi ja Pogban agentti Mino Raiola on käynyt julkista sanasotaa Manchester United -manageri Ole Gunnar Solskjærin kanssa.

Unitedilla on toki optio lisäkaudesta. Sen se voi periaatteessa aktivoida koska vain, mutta se ei olisi seuralta järkevä veto. Näin AS:lle kommentoitiin Pogban lähipiiristä.

– Se [sopimusoption aktivointi] saisi Pogban hyvin vihaiseksi. Se houkuttelisi Pogbaa pakottamaan siirron toiseen seuraan. Unitedin kannalta parhaimmillaankin Pogba lähtisi sitten varmuudella sopimuksen päättyessä, AS kertoo sisäpiirilähteiden sanoneen.

27-vuotias Pogba on yksi kaikkien aikojen kalleimmista jalkapalloilijoista. United maksoi Juventukselle 105 miljoonaa euroa saadakseen oman kasvattinsa takaisin kesällä 2016. Tällä kaudella Pogba on kyennyt pelaamaan vain kahdeksan ottelua.