Real Madrid teki viime viikolla avaustarjouksensa Manchester Unitedille keskikenttäpelaaja Paul Pogbasta, kertoo Times-lehti.

Madrid tarjosi Unitedille noin 30 miljoonan euron siirtokorvausta ja Kolumbian maajoukkuetähteä James Rodríguezia. Tarjous ei ollut läheskään riittävä.

[readmore from=Pogba-Paul]

Timesin lähteiden mukaan Real Madrid ei yksinkertaisesti saa tällä hetkellä tehtyä tarjousta, joka lähentelisi Unitedin vaatimaa reilua 160 miljoonaa euroa.

Pettymys on iso etenkin päävalmentaja Zinédine Zidanelle, jolle hänen maanmiehensä Pogba, 26, oli selkeä ykkösvaihtoehto keskikentän uudeksi hankinnaksi.

Timesin tietojen mukaan Pogban agentti Mino Raiola on yrittänyt järjestää asiakastaan koko kesän pois Unitedista. Brittimediassa liikkui viime viikolla huhuja, että Pogba olisi jättänyt Unitedin kesän viimeisen harjoituspelin, AC Milania vastaan, väliin protestoidakseen tilannettaan.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær kertoi kuitenkin Pogban poissaolon syyksi selkävaivat ja sanoi, että odottaa ranskalaisen jatkavan seurassa. Pogban ja Unitedin sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Huhuissa Madrid on yhdistetty myös Sporting Lissabonin Bruno Fernandesiin. Ajaxin Donny van de Beek taas on jo vahvistanut, että Real Madrid ja amsterdamilaisseura käyvät hänestä neuvotteluja.