Marca: Mauricio Pochettino kieltäytyi tammikuussa Barcelonan valmentamisesta – piti kiinni lupauksestaan

© Kuva: Getty Images

Viime tammikuussa spekulaatiot FC Barcelonan valmentajatilanteen ympärillä kävivät villeinä. Ernesto Valverden potkut vaikuttivat väistämättömiltä ja tilalle huhuttiin muun muassa seuralegenda Xavi HernándeziaRonald Koemania ja Mauricio Pochettinoa.

On ollut tiedossa jo pitkään, että Xavia todella pyydettiin kyseiseen tehtävään, mutta Barcelona-legenda kieltäytyi tehtävästä. Nyt Marca kertoo saaneensa selville, että Xavin jälkeen katalonialaisseura todella myös havitteli Pochettinoa tosissaan.

Pochettinon kerrotaan hylänneen ensimmäisen lähestymisen välittömästi, mutta Barcelona ei luovuttanut ensimmäisen kerran jälkeen. Sen seurajohtoa matkusti Lontooseen keskustelemaan Tottenhamin kanssa, josta argentiinalaisluotsi oli saanut potkut alkukaudella. Spursille olisi vielä tuolloin pitänyt maksaa korvaus Pochettinon palkkaamisesta.

Myös nämä neuvottelut kariutuivat Pochettinon kieltäytymiseen. Hänellä on vahva side Barcelonan paikallisvastustaja Espanyoliin, jota hän on edustanut sekä pelaajana että valmentajana.

Pochettino on julkisestikin sanonut, että ei voisi valmentaa Barcelonaa, jonka seurauksena hän yllättyi saamistaan tarjouksista. Hän kuitenkin piti sanansa ja kieltäytyi mahdollisuudesta.

Lopulta Barcelona päätyi palkkaamaan Quique Setiénin. Pochettino on tälläkin hetkellä ilman joukkuetta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.