Gerard Piqué otti kantaa Ronald Koemanin kommentteihin: ”En edusta Barcelonaa jäädäkseni toiseksi..”

© Kuva: Getty Images

Barcelona joutui pettymään jälleen torstai-iltana, kun Cádiz pakotti Ronald Koemanin miehistön maalittomaan tasapeliin Andalusiassa. Lue otteluraportti täältä.

Tasapeli oli Barcelonalle viikon toinen.

Barcelonan kapteenistoon kuuluva Gerard Piqué oli luonnollisesti pettynyt lopputulokseen.

Koeman totesi aiemmin tällä viikolla olevansa tyytyväinen, jos Barcelona sijoittuu La Ligan kärkipaikoille, eli neljän joukkoon. Piqué ei liiemmin pitänyt kyseisestä kommentista.

– En edusta Barcelonaa jäädäkseni toiseksi tai kolmanneksi sarjassa. Olen täällä kilpailemassa mestaruuksista. Olen vakuuttunut heikosta alkukaudesta huolimatta, että kilpailemme menestyksestä. Joukkue on motivoitunut ja halukas voittamaan. Joskus on kohdattava tällaisiakin hetkiä. Kannattajat ovat tukenamme. Tilanne on vaikea meille kaikille. Olemme kuuluneet 12 vuoden ajan maailman parhaisiin joukkueisiin, joten meidän on oltava nyt yhdessä. Taistelemme loppuun saakka, Piqué vakuutti.

Barcelonan edelliset vuodet ovat olleet varsin haastavia niin kentällä, mutta etenkin sen ulkopuolella.

– Elämme hetkeä, johon emme ole tottuneet. Nämä ovat olleet vaikeita vuosia. Puheenjohtaja on vaihtunut. Valmentajia on vaihdettu. Siitä huolimatta meidän on annettava kaikkemme kentällä tuodaksemme rauhallisuutta seuraan. Kaikki haluavat voittaa. Olemme puheenjohtajan ja valmentajan tukena. Emme voi kontrolloida sitä, mitä medioissa puhutaan, Piqué totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.