Barcelona on pelannut tällä viikolla kaksi tasapeliä.

Maanantaina Granada haki tasapelipisteen Camp Noulta ja torstaina Barcelona jäi pistejakoon Cádizin kanssa.

Barcelonan Gerard Piqué kummasteli Cádiz-kamppailun jälkeen joukkueelle asetettua ottelukalenteria.

Piqué ei ymmärrä, miksei maanantaista Granada-ottelua pelattu viime lauantaina tai sunnuntaina, sillä Barcelona pelasi viime viikon Bayern-ottelunsa jo tiistaina.

– En ymmärrä, miksi meille laitetaan tällainen ottelukalenteri. Ensiksi pelaamme tiistaina (Bayern Müncheniä vastaan), sitten pelaamme vasta seuraavana maanantaina (Granadaa vastaan) ja nyt pelasimme heti torstaina (Cádizia vastaan). Lisäksi meillä on sunnuntaina iltapäivällä ottelu, jonka jälkeen pelaamme ensi viikon keskiviikkona ja sitten vielä lauantaina. Granada-ottelun olisi helposti voinut pelata viime viikon lauantaina tai sunnuntaina, mutta nyt se pelattiin maanantaina.

Piquén mukaan Barcelona ei saa riittävästi lepoa ennen sunnuntain Levante-kamppailua.

– En ymmärrä tätä. En tiedä, kuka tekee nämä ottelukalenterit. Tämä ei ole kritiikkiä, vaan ennemminkin asia, jonka olen huomannut. Nytkin pelasimme (Cádiz-ottelussa) puoli tuntia vajaalla ja olemme täysin uupuneita, mutta seuraava ottelu on jo sunnuntaina iltapäivällä. Miksi pelasimme Granadaa vastaan maanantaina? Olisimme voineet pelata sen viime viikonloppuna ja sen myötä pelata Cádizia vastaan keskiviikkona, jotta olisimme saaneet levättyä ennen sunnuntain Levante-ottelua.

Barcelona on pelannut tällä kaudella viisi ottelua La Ligassa, joista vain kaksi on päättynyt voittoihin.

Lähde: Mundo Deportivo