Real Madrid sai keskiviikkona hyviä uutisia, kun sen täysipainoisiin joukkueharjoituksiin liittyivät loukkaantuneina ollut laitapuolustaja Dani Carvajal sekä hyökkäyspään Eden Hazard. Molempien toivotaan olevan pelikunnossa lauantaina pelattavassa El Clásicossa.

Myös Barcelonan harjoituksista kuuluu positiivista kerrottavaa. Kaksi päivää ennen ottelua joukkueen rutinoitunut luottotoppari Gerard Piqué on palannut harjoitusvahvuuteen. Polvivammasta kärsineen Piquén ei uskottu olevan valmis palaamaan vielä El Clásicoon, mutta hän on halunnut kokeilla jalkansa kestävyyttä. Vielä ei ole varmaa, onko Piqué lauantaina kokoonpanossa, mutta ainakin toivoa on. Asiasta kertoi Barcelonaa läheltä seuraava toimittaja Alfredo Martínez Twitterissä.

Alfredo Martínez

@Alfremartinezz
Buenas noticias . A dos días del clásico , en el penúltimo entrenamiento Piqué entrena con el grupo. Apura las opciones de jugar contra el Madrid

Real Madridin kokoonpanosta ovat varmuudella poissa loukkaantunut kapteeni Sergio Ramos sekä maanantaina positiivisen koronanäytteen antanut toppari Raphaël Varane.

Barcelonalta sivussa ovat varmasti polvileikkauksistaan toipuvat Ansu Fati ja Philippe Coutinho sekä nilkkavammaa poteva kakkosvahti Neto.