Kaksi perättäistä vierastasapeliä suisti Barcelonan La Ligassa takaa-ajoasemaan. Real Madrid kulkee voitosta voittoon, ja johtaa sarjaa kahden pisteen erolla, kun pelaamatta on vielä kuusi kierrosta.

Barcelona ei aio kuitenkaan luovuttaa. Uskoa omiinsa valoi nyt Barcelonan kasvatti ja seuraikoni Gerard Piqué.

Vielä lauantaisen Celta Vigo-tasapelin jälkeen puolustaja siteerasi twiitissään MGMT-yhtyeen laulua sanoin: ”We were fated to pretend. To pretend.” Moni arveli sen viitanneen Rafinhan mahdollisesti kalastaneen Celtalle tasoituksen tuoneen vaparin.

Sunnuntainen twiitti ei kuitenkaan jättänyt enää mitään arvailun varaan, sillä siinä toppari valoi omiinsa ja joukkueen kannattajiin taistelutahtoa.

– Muistakaa yksi asia. Me olemme Barca ja tämä ei ole vielä ohi. Loppuun asti taisteleminen on osa DNA:tamme. Päät ovat kunnolla pystyssä ja tiistaina annamme kaikkemme, Piqué kirjoitti katalaaniksi.

Gerard Piqué

@3gerardpique
Recordeu una cosa, som el Barça i això encara no s’ha acabat. Lluitar fins al final forma part del nostre ADN. Cap ben alt i el dimarts, anirem a totes!

Barcelonan seuraava ottelu on paitsi erittäin tärkeä, niin myös kenties loppukauden haastavin. Se saa vieraakseen Camp Noulle tiistain myöhäisillassa neljän pelin voittoputkessa seilaavan Atlético Madridin.