ESPN: Gerard Piqué oli lähellä laajentaa seuraomistajuuttaan kesällä

© Kuva: Getty Images

Barcelonan luottotoppari Gerard Piqué oli kesällä hankkimassa itselleen uutta jalkapalloseuraa, Englannin viidennellä sarjatasolla pelaavaa Notts Countya.

Bisnesmaailmassa aktiivisen Piquén yritys, Kosmos Global Holding -konserni, neuvotteli Notts Countyn entisen omistajan Alan Hardyn kanssa aiemmin tänä vuonna. Hardy joutui kuitenkin pakon edessä hyväksymään tanskalaisveljesten Alexander ja Christoffer Reedtzin tarjouksen seurasta heinäkuun lopulla, sillä rästissä oli maksamaton verolasku.

Seuraomistajuus ei olisi ollut Piquélle, 32, uusi juttu. Hän on jo ostanut entisen alasarjaseuran FC Andorran. Toppari osti seuran tammikuussa. Sen jälkeen Andorra nousi viidenneltä sarjatasolta neljännelle kuudessa kuukaudessa.

CF Reusin talousongelmien takia Andorra nousi suoraan kolmannelle sarjatasolla ja on tällä hetkellä lohkonsa kärjessä. Joukkue pelaa siis samaa sarjaa kuin Barcelona B, ja molemmat joukkueet taistelevat noususta Segunda B:hen.

Amerikkalaiskanava ESPN:n tietojen mukaan Piqué haluaa kuumeisesti lisätä seuraomistajuuttaan, vaikka ei onnistunutkaan ostamaan Notts Countya.