Real Madridin puheenjohtajalta iso lupaus seuran kannattajille: ”Tulee olemaan täällä koko elämänsä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez jakoi kehuja alaisilleen joukkueen varmistettua La Ligan mestaruuden torstaina.

Pitkin kevättä pinnalla on ollut joukkueen kapteenin, toppari Sergio Ramosin, sopimustilanne. Vuodesta 2005 lähtien Madridia edustaneen Ramosin, 34, nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen.

Espanjalaismediassa on uutisoitu, että Madrid ja Ramos ovat neuvotelleet jatkosopimuksesta, mutta heillä on ollut erimielisyyksiä sen pituudesta. Madrid ei tarjoa yli 30-vuotiaille pelaajille kuin vuoden jatkopahveja, mutta Ramos haluaisi tiettävästi olla poikkeus säännössä.

Pérez lupasi kannattajille, että puolustuksen ehdoton johtaja jatkaa seuran palveluksessa.

– Ramos tulee olemaan täällä koko elämänsä, kommentoi Pérez Marcan mukaan.

– Kannattajat voivat rauhoittua. Hän on ollut vaikuttava johtaja.

– Joukkueella on läheiset välit, ja siitä kuuluu iso kiitos hänelle.

Ramos on pelannut Real Madridissa 649 ottelua. Kuva: Getty Images

Pérez antoi erityiskehut myös muutamalle muulle, kuten joukkueen parhaalle maalintekijälle Karim Benzemalle, maalivahti Thibaut Courtois’lle ja päävalmentaja Zinédine Zidanelle.

– Kaikki ovat olleet todella hyviä, mutta etenkin Karim. Mutta kaikki ovat olleet todella hyviä.

– Sergio on kapteenimme, ja hän on enemmän kuin kapteeni. Courtois on ollut uskomaton, valmentaja on ollut tämän kaiken arkkitehti.

– Näin Twitterissä, että Zidane on voittanut pokaalin 19 ottelun välein. Meitä on siunattu Zidanella. Ihmiset voivat sanoa hänestä, mitä haluavat. Me jatkamme pokaalien voittamista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS