Barcelonan jättänyt hyökkääjä uskoo seuran filosofian muuttuneen: ”Ihmiset puhuvat heidän akatemiasta, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Tammikuussa Barcelonasta AS Romaan siirtynyt laitahyökkääjä Carles Pérez uskoo, että hänen entinen seuransa ei enää luota nuoriin pelaajiin samalla tavalla, vaan satsaa mieluummin valmiisiin tähtipelaajiin.

Pérez, 22, liittyi Barcelonan organisaatioon vuonna 2012 paikalliskilpailija Espanyolin riveistä ja debytoi Blaugranan edustusjoukkueessa viime kaudella. Kuluvalla sesongilla hän ehti pelata 12 ottelua ykkösmiehistön kanssa, mutta vuodenvaihteessa seura totesi, ettei hänelle ole enää käyttöä.

Espanjaa nuorten maajoukkueissa edustanut Pérez liittyi Romaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Italialaisseuran on lunastettava hänet itselleen tulevana kesänä 11 miljoonalla eurolla. Romassa Pérez on ehtinyt pelaamaan seitsemän ottelua.

– Ajattelen vain menestymistä Roman kanssa, kommentoi Pérez Marcan Instagram-lähetyksessä.

– Minun sopimustani on jäljellä neljä vuotta ja keskityn siihen.

– En ymmärtänyt lähtöäni [Barcelonasta], mutta kunnioitan sitä päätöstä ja haluan kiittää seuraa, siitä miten minua kohdeltiin niiden vuosien aikana.

– Ihmiset puhuvat heidän akatemiasta, mutta välillä he käyttävät mieluummin miljoonia, eikä heidän kärsivällisyytensä riitä nuorten pelaajien kanssa.

– Niin se menee. Ihmisten on unohdettava menneisyyteni siellä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.