Sport: Meneekö el Clásico sivu suun? – Barcelonan avainpelaajan pelikunto edelleen suuri kysymysmerkki

© Kuva: Getty Images

Pedrin alkukausi on ollut rikkonainen.

18-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella pitkään ilman lepoa. Kausi päättyi kesällä EM- ja olympiaturnaukseen, joten todellisuudessa Pedri sai pidettyä muutaman viikon mittaisen loman vasta kesken alkukauden.

Viime kaudella hurjan määrän otteluita pelannut Pedri kärsi syyskuussa lihasvammasta. Pedri palasi pelikentille lihasvammansa jälkeen, mutta vamma uusiutui ja Pedri on ollut siitä lähtien sivussa.

Sportin mukaan Pedri ei osallistu viikonlopun Valencia-otteluun, eikä ensi viikon Mestarien liigan kamppailuun, jossa Barcelona kohtaa Dynamo Kiovan.

Lehti kertoo, että on edelleen hyvin mahdollista, ettei Pedri pelaa ensi viikon viikonlopun el Clásicossa. Pedrin ja Barcelonan tavoite on saada nuorukainen pelikuntoon el Clásicoon mennessä, mutta Barcelona ei halua ottaa minkäänlaisia riskejä.

Barcelona tiedostaa Pedrin vamman uusiutuneen jo kerran, joten seura ennemmin odottaa siihen asti, kunnes pelaaja on täysin kuntoutunut vammastaan, eikä laita häntä liian aikaisin pelikentille.

Pedri on noussut viimeisen vuoden aikana Barcelonan ehdottomaksi avainpelaajaksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.