Dani Parejon tilanne on herättänyt kysymysmerkkejä jo pitkän aikaa.

Valencia ei selviytynyt ensi kaudeksi europeleihin, ja seuran omistaja Peter Lim aikoo myydä joukkueen kaikki kallispalkkaiset pelaajat. Lim haluaa muun muassa eroon Parejosta, Rodrigosta, Geoffrey Kondogbiasta ja Francis Coquelinista.

Nelikko edustaa Valencian palkkahierarkian kärkipäätä.

Valencialaislehti Superdeporten mukaan Valencian tuore päävalmentaja Javi Gracia on tehnyt johtajaportaalle listan nykyisistä pelaajista, joilla olisi roolia ensi kauden projektissa. Parejo ja Rodrigo eivät kuulu kyseiseen listaan, mutta sen sijaan Gracia näkee käyttöä Kondogbialle.

Valencia Plazan mukaan Atlético on kiinnostunut Parejosta. Atléticon palkkabudjetti on kuitenkin täynnä, joten seuran olisi myytävä pelaajia ennen kuin Parejon mahdollinen siirto tulisi ajankohtaiseksi. Atléticon tavoite on myydä Vitolon, Thomas Lemarin ja Héctor Herreran kaltaisia kallispalkkaisia ja pieneen rooliin jääneitä pelaajia.

Parejo paljasti keväällä La Resistencian haastattelussa olleensa suuri Atléticon kannattaja nuorempana. Parejolla oli isänsä kanssa kausikortti Vicente Calderónille vuosien ajan ja kävi seuraamassa Atléticon otteluita vielä silloinkin, kun pelasi paikallisvastustaja Real Madridin junioriakatemiassa.