Lähde: Real Madridin oikea laitapuolustaja koettaa katkaista alamäkensä – suuntaa lainalle Italian suurseuraan

© Kuva: Getty Images

Real Madridin toimistolla pitää kiirettä. Samaan aikaan kun Florentino Pérez yrittää leipoa Kylian Mbappén, 22, megahankintaa, hoidetaan muita juoksevia asioita pois päiväjärjestyksestä. Real ja Fiorentina ovat nyt tiettävästi päässeet yhteisymmärrykseen Álvaro Odriozolan, 25, siirrosta Italian liigaan.

Sky Sport Italian toimittaja Gianluca Di Marzio raportoi torstaina, että Odriozola pelaa ensi kauden lainalla Serie A:ssa. Sopimus koskee yksinkertaista lainaa, eikä siihen sisälly muita pykäliä tai optioita. Odriozolan on määrä lentää Firenzeen huomenna perjantaina, kun hänelle suoritetaan lääkärintarkastus.

Odriozolalle povattiin loistavaa tulevaisuutta heinäkuussa 2018, jolloin hän siirtyi Real Sociedadista Los Blancosiin. Mediatietojen mukaan siirtosumma oli noin 30 miljoonaa euroa.

Sittemmin Odriozolan markkina-arvo on kääntynyt kiihtyvään laskuun. Hän on ollut Realin sopimuspelaaja neljän viimeisen kauden ajan, mutta kentällä hän on käynyt vain 43 ottelussa, mukaan lukien viisi peliä Bayern Münchenissä.

Ennen stinttiään kuninkaallisissa kokovalkoisissa Odriozola edusti Espanjan maajoukkuettakin neljässä ottelussa. 3. kesäkuuta 2018 hän teki harjoitusottelussa maalinkin Sveitsin verkkoon. Noin kuukausi myöhemmin hän liittyi Real Madridin vahvuuteen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.