Virallista: Real Madrid lainaa puolustajansa Bayern Müncheniin

© Kuva: Getty Images

Bayern München tiedottaa kotisivuillaan lainanneensa loppukauden ajaksi Real Madridista oikean laitapuolustajan Álvaro Odriozolan. 24-vuotias Odriozola läpäisi keskiviikkona Bayernin lääkärintarkastuksen ja osallistuu jo tänään joukkueen harjoituksiin.

– Päätimme keskustelujen jälkeen kuunnella päävalmentaja Hansi Flickin toivetta vahvistaa puolustusta, ja yhteinen valintamme osui Álvaro Odriozolaan, Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge lausahti.

Sen paremmin kuin Bayern kuin Real Madridkaan eivät kerro tiedotteissaan mahdollisesta osto-optiosta mitään. Saksalaisten Goalin ja Spoxin tietojen mukaan osto-optiota ei lainasopimukseen sisälly.

Odriozola siirtyi kasvattajaseurastaan Real Sociedadista Real Madridiin kesällä 2018. Hän on pelannut myös neljä A-maaottelua Espanjan maajoukkueessa.

Tällä kaudella Odriozola on pelannut Real Madridissa vain viisi ottelua, neljä La Ligassa ja yhden Mestarien liigassa. Tilastoihin on kirjattu yksi maalisyöttö ja yksi kahden varoituksen myötä tullut ulosajo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.