Lähde: Martin Ødegaard lähtee Lontooseen, mutta mukana on twisti, joka ilahduttaa Real-faneja

© Kuva: Getty Images

Martin Ødegaardin, 22, siirto Real Madridista Arsenaliin julkistettaneen tulevien tuntien tai päivien aikana, jahka sopimuksen yksityiskohdista päästään yksimielisyyteen. Uutinen on Real-fanien näkökulmasta valitettava. Norjalainen keskikenttäpelaaja on ollut tilastoiden valossa pelintekijöiden aatelia viime vuosina. Hänellä olisi ollut kaikki eväät murtautua Los Blancosin avauskokoonpanoon.

Real Madrid veloittaa Arsenalilta tiettävästi noin 35–40 miljoonan euron suuruisen siirtokorvauksen.

Madridilaisyleisöä varmaan huojentanee Onda Ceron uutinen siitä, että Real Madrid on sisällyttänyt Ødegaardin kauppaan etuosto-oikeuden (ei takaisinosto-oikeutta). Oikeus on voimassa niin kauan kuin Ødegaard on Arsenalin sopimuspelaaja.

Eli jos Arsenal hyväksyy seuraavien vuosien aikana jonkun seuran esittämän ostotarjouksen Ødegaardista, on Real Madridilla oikeus ensimmäisenä kieltää myynti ja ostaa pelaaja itse tuohon käypään markkinahintaan.

Kun Real myi Achraf Hakimin Internazionaleen viime vuonna, hänen diiliinsä asetettiin samanlainen ehto. Joten kun Hakimi myytiin Paris Saint-Germainiin tänä kesänä, annettiin Real Madridille mahdollisuus vastata ranskalaisjätin 60 miljoonan euron tarjoukseen samansuuruisella sitovalla tarjouksella.

Real olisi siis voinut ostaa Hakimin samoin ehdoin ja samalla hinnalla kuin mitä kolmas osapuoli — tässä tapauksessa PSG — tarjosi.

Ødegaardin tavoite ja toive on, että hänet pystyttäisiin rekisteröimään Arsenalin vahvuuteen ennen sunnuntain valioliigaottelua Chelseaa vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.