Martin Ødegaard vahvisti palaavansa Real Madridiin: ”En ole jutellut Ancelottin kanssa”

© Kuva: Getty Images

Norjalaispelaaja Martin Ødegaard vahvisti keskiviikkona, että hän on palaamassa Real Madridin joukkueeseen. Keskikenttäpelaaja oli kommentoimassa ottelua Portugali-Ranska Norjan TV2:ssa.

– Tilanne on se, että olen Real Madridin pelaaja ja palaan sinne puolentoista viikon päästä aloittaakseni harjoituskauden, Ødegaard vastasi.

– Madrid on ollut hyvin selvä sen suhteen, että se haluaa minut takaisin. Niinpä nyt on aika palata ja aloittaa harjoitukset.

Real Madrid aloittaa harjoitukset uutta kautta varten 5. heinäkuuta. EM-kisoissa ja Copa Américassa pelanneet joukkueen pelaajat liittyvät joukkoon vasta myöhemmin. 22-vuotias Ødegaard, joka vietti viime kevätkauden lainalla Arsenalissa, kuuluu kuitenkin jo ensimmäisenä treeneihin palaavaan ryhmään, sillä Norja ei EM-kisoissa pelaa.

Martin Ødegaard pelasi Real Madridin edustusjoukkueessa ensi kerran jo toukokuussa 2015, ollessaan vain 16-vuotias. Sen jälkeen hän on kiertänyt vuosien saatossa lainalla hollantilaisessa Heerenveenissä ja Vitessessä, Real Sociedadissa ja viimeksi Arsenalissa. Nyt Ødegaard toivoo uutta tilaisuutta uuden valmentajan Carlo Ancelottin alaisuudessa, mutta kertoo, ettei ole vielä keskustellut hänen kanssaan.

– Hänen kanssaan henkilökohtaisesti en. Olen kuitenkin jutellut paljon seuran kanssa ja luulen, että heillä on hyviä ajatuksia, norjalainen totesi.

– Unelmani on aina ollut pelata Madridissa. Olen ollut seurassa yli kuusi vuotta, ja pelaaminen siellä on aina ollut tavoitteeni. Olen kuitenkin koko ajan sanonut, että peliajan saaminen on aina tärkeää.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.