Lehti: Real Madrid ja Zidane luottavat yhä huippulupaukseen – lainasiirto ei tule kysymykseen

© Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane haluaa pitää keskikenttäpelaaja Martin Ødegaardin joukkueessaan, vaikka norjalaistaituri on jäänyt vähälle vastuulle, kertoo Marca.

Hieman vastaavaan tilanteeseen ajautunut hyökkääjä Luka Jović päästettiin loppukaudeksi lainalle entiseen seuraansa Eintracht Frankfurtiin, mutta Ødegaardin, 22, kohdalla moista ei tule tapahtumaan.

Norjan maajoukkuepelaaja on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, mutta hän on kunnossa ollessaankin löytänyt itsensä useammin penkiltä kuin kentältä. Kaikkiaan Ødegaard on esiintynyt tällä kaudella seitsemässä ottelussa. Marraskuun jälkeen hän on pelannut La Ligassa vain viisi minuuttia.

Real Madridin seurajohto on Zidanen kanssa yhtä mieltä siitä, että siirto muualle ei olisi tällä hetkellä paras vaihtoehto Ødegaardin kehityksen kannalta, mutta osa johtoportaasta on ihmetellyt norjalaisen pienentynyttä roolia.

Moni joukkue on tarkkaillut Ødegaardin tilannetta suurella mielenkiinnolla, mukaan lukien hänen viime kauden lainaseuransa Real Sociedad, mutta Madrid ei harkitse luopuvansa hänestä.

Los Blancos on kehottanut nuorukaista paiskimaan kovemmin töitä ja pysymään lujana vaikeasta jaksosta huolimatta. Zidane on puolustanut Ødegaardia julkisesti, ja hiljattain myös hänen joukkuekaverinsa Luka Modrić kannusti norjalaista taistelemaan ja näyttämään kykynsä tilaisuuden tullen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.