Martin Ødegaardilla oli viime kesänä mahdollisuus lähteä Valioliigaan – ”Hän sai useita tarjouksia”

© Kuva: Getty Images

Huippulupaava hyökkäävä keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard on tällä hetkellä lainalla Real Sociedadissa Real Madridista. Norjalaisella oli mahdollisuus siirtyä viime kesänä Liverpooliin, mutta hän kuitenkin valitsi baskijoukkueen.

Los Blancos hankki Ødegaardin jo vuonna 2015 hänen ollessaan vasta 16-vuotias. Tällöin hän liittyi Real Madridin reservijoukkue Castillaan. Norjalainen on käynyt lainalla myös Hollannissa, Heerenveenissä ja Vitessessä.

Rubin Kazanin nykyinen valmentaja, venäläinen Leonid Slutsky paljasti EFE:lle, että Ødegaardin perässä olivat viime kesänä muun muassa Liverpool ja Ajax. Slutsky toimi Vitessen valmentajana, kun Ødegaard pelasi seurassa.

– Hänen aikansa Vitessessä oli todella tärkeää. Hänestä tuli Eredivisien yksi parhaista pelaajista. Hän sai useita tarjouksia Real Sociedadin ohella, muun muassa Liverpoolilta ja Ajaxilta, Slutsky totesi.

Venäläisvalmentaja uskoo, että norjalaisen tulevaisuus on Real Madridissa.

– Jatkaako hän vielä vuoden Real Sociedadissa? En tiedä. Olen varma, että hän on valmis pelaamaan jo nyt Real Madridille. Kun näin hänen pelaavan Bernadeulla Real Madridia vastaan, tajusin että hänellä on tarvittava laatu pelata Real Madridissa, Slutsky päätti.

Lähde: Goal


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.