Luis Suárez suositteli Barcelonalle pelaajaa, jonka seura oppi äskettäin karvaasti tuntemaan: ”Silloin hän olisi maksanut vain 15-20 miljoonaa”

© Kuva: Getty Images

Barcelona joutui taipumaan edellisessä Mestarien liiga -ottelussaan portugalilaiselle Benficalle tylysti maalein 0-3. Tuossa ottelussa kaksi maalia Benficalle teki 22-vuotias uruguaylainen Darwin Nuñez, joka on noussut jo myös kotimaansa A-maajoukkueeseen. Kenties on kuin kohtalon ivaa, mutta kuusi tehokasta kautta Barcelonassa pelannut Luis Suárez on paljastanut, että hän suositteli Nuñezia aiemmin Barcelonan johtohahmoille.

– Kerroin hänestä Barcelonalle, kun hän pelasi Almeríassa. Sanoin heille, pitäkää häntä silmällä, sillä hän on erittäin kiinnostava pelaaja. He kuitenkin vastasivat minulle: ”Ei, hän on Almeríassa ja on vielä todella nuori”, Suárez kertoi toimittaja Gerard Romeron Twitch-kanavan Jijantes-ohjelmassa.

– Sen sijaan, että hänestä olisi pitänyt maksaa 80, 90 tai 100 miljoonaa euroa, he olisivat maksaneet vain 15-20 miljoonaa. Hänestä olisi voinut tuolloin Luis Suárezin varamies.

[Barcelona]

Suárez kuitenkin lisäsi ironiseen sävyyn, että pelaajat eivät hankinnoista Barcelonassa päättäneet, niin kuin välillä on vihjailtu.

Darwin Nuñez pelasi Espanjassa vain yhden kauden, kun hän teki Almeríalle kaudella 2019-2020 Segundassa 16 maalia 30 ottelussa. Benfica maksoi hänestä syksyllä 2020 muhkean 24 miljoonan euron siirtokorvauksen, yhdeksän miljoonaa enemmän kuin Almería oli maksanut uruguaylaiselle Peñarolille vuotta aiemmin. Suárez itse siirtyi Barcelonasta Atléticoon samana syksynä 2020, joten samaan aikaan maanmiehet eivät olisi Barcelonassa pelanneet, vaikka seurajohto olisi El Pistoleron suosituksia kuunnellutkin.

Lähde: Sport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.