AS: Barcelona edelleen kaikkein hanakimpana Atléticon pelaajan kintereillä

© Kuva: Getty Images

Vaikka heinäkuussa huhuttu vaihtokauppakuvio, johon olisi liittynyt Antoine Griezmann, mediatietojen perusteella hyytyikin, ei Barcelona ole luopunut ajatuksesta hankkia joukkueeseensa Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Saúl ÑiguezAS:n mukaan Barcelona on edelleen paluupaikailla ja kaikkein ahnaimpana Saúlin kintereillä.

Huhujen mukaan myös Chelsea, Liverpool ja Manchester United ovat Saúlista kiinnostuneita, mutta mikään niistä ei ole tehnyt miehestä vielä konkreettista tarjousta. Barcelonan puolesta puhuu sekin, että Saúl ite haluaa tiettävästi nimenomaan Camp Noulle.

Tällä hetkellä siirtoneuvottelut ovat odotustilassa, mutta molemmat osapuolet ovat AS:n mukaan optimistisia sen suhteen, että siirto voi toteutua. Keskustelujen uskotaan jatkuvan lähipäivien aikana, kunhan Barcelona saa Lionel Messin tilanteen lopullisesti selvitettyä ja kapteeninsa nimen paperiin. Lisäksi seura pyrkii keventämään palkkakuormitustaan myymällä Miralem PjanicinMartin BraithwaitenNeton ja Samuel Umtitin.

Antoine Griezmannista Saúlin siirto ei ole enää lainkaan riippuvainen, vaan sitä selvitellään nyt itsenäisenä siirtona.

Saúl on pelannut Atlético Madridin edustusjoukkueessa jo 337 virallista ottelua. Niissä hän on tehnyt 43 ja syöttänyt 19 maalia. A-maaotteluita 26-vuotias espanjalainen on pelannut 19.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004