Atlético-tähti kiusoitteli kannattajia ”uudella seurallaan” – paljastus sai madridilaiset huokaisemaan helpotuksesta

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Saúl Ñíguez julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa päivityksen, joka sai niin Los Colchonerosin kuin muidenkin seurojen kannattajat haukkomaan henkeä.

– Uusi seura. Ilmoitan siitä kolmen päivän päästä… luki Saúlin, 25, julkaisemassa kuvassa.

Päivitys sai siirtohuhut liikkelle, vaikka skeptikotkin heräsivät. Saúl on ollut aiemmin yhdistettynä muun muassa Manchester Unitediin, jonka kannattajat rupesivat taas herättelemään toiveita Espanjan maajoukkuepelaajasta.

Kolme päivää kului, ja Saúl paljasti, mistä oli kyse. Hän perustaa Málagaa edustavan  veljensä Aarón Ñíguezin kanssa oman jalkapalloakatemiansa, Club Costa Cityn, Espanjaan.

4-18-vuotiaille suunnattu akatemia pistetään pystyyn veljesten kotikaupunkiin Elcheen. Saúl selvensi livelähetyksessä Instagramissa, että kyseessä tulee olemaan ruohonjuuritason projekti, joka sisältää noin 30 joukkuetta ja 500 pelaajaa.

Saúlin ja Atlétin sopimus on voimassa vielä kesään 2026 saakka. Hän on edustanut madridilaisseuraa vuodesta 2008 lähtien ja pelannut sen edustusjoukkueessa 286 ottelua. Espanjan A-maajoukkueessa Saúl on esiintynyt 19 kertaa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!