Neymar saanut iloisia uutisia – seuraako toisenkin Barca-ottelun silti katsomosta?

© Kuva: Getty Images

Euroopassa vain kahta seuraa – Barcelonaa ja PSG:tä – edustanut brassitähti Neymar joutui suureksi harmikseen sivuun odottamastaan Mestarien liigan kamppailusta Barcelonaa vastaan. Neymar loukkaantui 10. helmikuuta pelatussa Ranskan cupin ottelussa Caenia vastaan, ja katseli Camp Noun tapahtumia televisiosta.

Nyt Neymar on toipunut reisivammastaan hyvin, ja on jo palannut yksilöharjoituksiin. Loukkaantumisen jälkeen poissaolon pituudeksi arveltiin neljä viikkoa, ja näyttää siltä, että aikataulussa myös pysytään. Näin Neymar voisi olla PSG:n käytettävissä ensi viikolla Pariisissa pelattavassa toisessa osaottelussa.

Le Parisienin mukaan on kuitenkin todennäköisempää, ettei Neymaria nähdä kentällä Barcelonaa vastaan myöskään 10. maaliskuuta. Syy on yksinkertaisesti siinä, että PSG:n tilanne otteluparissa on ”liian hyvä”.

4-1-voitto Camp Noulta avasi pariisilaisille oven puolivälieriin, eikä joukkueella ole mitään tarvetta hosua Neymarin paluun kanssa. Paljon tärkeämpää on, ettei vamma uusiudu ja Neymar on käytettävissä myöhemmin keväällä pelattavissa Mestarien liigan ja Ligue 1:n ratkaisuotteluissa.

Lähde: AS


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille