Neymar ei pelaa Barcelonaa vastaan – julkaisi dramaattisen viestin: ”En tiedä, kuinka kauan enää jaksan tätä”

© Kuva: Getty Images

Neymar ei pysty pelaamaan Barcelonaa vastaan Mestarien liigan huippuottelussa 16. helmikuuta.

Neymar loukkasi lähentäjälihaksensa Coupe de Francen ottelussa Caenia vastaan. Näillä näkymin hän on sivussa kuukauden päivät.

Ottelun jälkeen Caenin päävalmentaja Pascal Dupraz pilkkasi Neymaria ”itkijäksi”. Neymar itse julkaisi koskettavan ja suorastaan dramaattisen viestin Instagramissa.

– Suru on suuri, kipu on valtava ja itku on jatkuvaa. Jälleen kerran joudun keskeyttämään sen, mitä rakastan eniten elämässäni: jalkapallon pelaamisen, Neymar kirjoitti.

– Ajoittain minulla on epämukavaa pelityylini vuoksi. Harhauttelen ja kuljetan palloa ja saan jatkuvasti iskuja. En tiedä, onko ongelma minussa tai siinä, mitä teen kentällä… se tekee minut hyvin surulliseksi.

– Olen surullinen myös, kun kuulen pelaajan, valmentajan, kommentaattorin tai vastaavan sanovan, että ”häntä pitää potkia jaloille, hän sukeltaa, itkee, on hemmoteltu” ja kaikkea sellaista.

– Rehellisesti sanottuna tulen hyvin surulliseksi tuollaisesta, enkä tiedä kuinka kauan enää jaksan tätä. Haluan vain pelata jalkapalloa ja olla onnellinen.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille