Ristiriitaisia tietoja Neymarin hankinta-aikeista – seurapomo ei usko siirtoon, lehti väittää Barcelonan tarjoavan Antoine Griezmannia

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin brasilialaisen supertähden Neymarin tilanteesta liikkuu tällä hetkellä ristiriitaisia tietoja. Neymarin Barcelonaan palaamisen suhteen on soudettu ja huovattu pitkään, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Neymar itse haluaisi takaisin katalonialaisseuraan, josta hän siirtyi Pariisiin 222 miljoonan euron maailmanennätyssiirrolla kesällä 2017.

Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu sanoi espanjalaiselle RAC1:lle, että Neymarin siirto Barcelonaan on hyvin epätodennäköinen.

− Se näyttää epätodennäköiseltä, koska Euroopassa kaikilla seuroilla on tällä hetkellä vaikeaa.

Bartomeu viittasi vaikeuksilla tietysti koronaviruspandemian aiheuttamaan epävarmuuteen. Vaikka PSG ja Barcelona eivät kärsisi taloudellisesti ratkaisevasti koronaviruksesta, muilla seuroilla ei ole välttämättä varaa maksaa esimerkiksi Barcelonan pelaajista. Siksi muiden seurojen ongelmat vaikuttavat välillisesti myös Barcelonaan ja PSG:hen.

Bartomeun kommenteista huolimatta Barcelonasta tihkuu tietoja, joiden mukaan katalonialaisseura yrittäisi toden teolla hankkia Neymarin itselleen.

Espanjalaislehti AS:n mukaan uusi tarjouskin on tulossa. AS kirjoittaa, että Barcelona suunnittelee Ousmane Dembélén ja Antoine Griezmannin sisällyttämistä PSG:lle tehtävään tarjoukseen Neymarista.

Lähde: Goal